Čo robiť aby ste sa nezbláznili z cien za kúrenie? | postaviť dom

Ceny elektriny a plynu rastú v poslednom období extrémne rýchlo a čo bude v budúcnosti si nikto povedať netrúfa. Zima sa však nezadržateľne blíži a snehuliakov si predsa len radšej postavíme vonku v prírode ako doma.

Výdavky na kúrenie predstavujú druhé najväčšie výdaje v domácnosti, hneď po potravinách a fakt že pri starých oknách Vám z bytu či domu môže unikať až polovica tepla je žiaľ málo známy no nepopierateľný.

Vedeli ste že ak si vymeníte Vaše staré okná za kvalitné okná Slovaktual môžu Vám znížiť náklady na vykurovanie až o 20 %?

Výmena okien za nové a kvalitné síce nie je lacná záležitosť ale návratnosť takejto investície je v niektorých prípadoch už do pár rokov  a v kombinácii so skutočnosťou že kvalitné okná namontované a servisované odborníkmi Vám vydržia aj desiatky rokov utvrdzuje čoraz viac zákazníkov pri rozhodovaní či, a pre aké okná sa rozhodnúť.

Radosť z okien Slovaktual nielen v zime.

Klimatické zmeny ktoré sa vyznačujú extrémnymi teplotnými výkyvmi a najmä veľmi teplými a suchými letnými mesiacmi nám často dávajú zabrať a teploty v bytoch sa neraz vyšplhajú ďaleko nad 20°C.

Poriadne okno funguje v lete rovnako dobre ako aj v zime. Čiže v zime zabraňuje úniku tepla von rovnako dobre ako mu zabraňuje v lete vniknúť dnu. V extrémnych prípadoch obydlí orientovaných na juh či juhozápad nie sú zriedkavé riešenia so špeciálnymi Stopsol sklami ktoré zabraňujú prehrievaniu vnútorných priestorov.

Vybrať si to správne okno je síce hotová veda, no v našom showroome PostaviťDom na Továrenskej ulici v Starej Ľubovni Vám radi odborne poradíme a ukujeme vám okná presne na mieru.

Najnovšie články

Ako vybrať správne sklo
Údržba plastových okien: Na čo netreba zabúdať?
Garážové brány: Na čo sa zamerať pred ich kúpou?
Vyberáte okná do domu či bytu? Poradíme Vám ako si vybrať správne!
Nový showroom na Jarmočnej ulici v Starej Ľubovni !
Ako umyť sklá bez šmúh